Världens häftigaste vandringsresa?

Slow Travel Africa har tillsammans med Vandra Mera satt ihop en vandringsresa med ett mycket spännande och variationsrikt program: en mix av vandring, vildmarks- och kulturuppevelser. Vi besöker olika delar av landet och vandrar i fyra helt olika områden. Vi ser Kapstadens ikoniska områden (Taffelberget, Godahoppsudden och vindistrikten) till fots och naturligtvis provar vi både viner och njuter av god mat. I Durban utforskar vi stadens zulu och indiska kvarter till fots, och besöker områden som få turister sett. Vi sover under stjärnorna i vildmarken där lejon och elefanter strövar fritt, och vi vandrar i dramatiska bergslandskap i Drakensberg. Under en vandring i området som kallas The Battlefields lär vi oss mer om den konfliktfyllda kolonialtiden i Sydafrika. Vi avslutar med ett besök i Soweto: Sydafrikas största kåkstad, där vi lär oss om livet här, möter människor och smakar traditionell mat.

Du kan inte hitta en resa till Sydafrika med motsvarande variationsrika innehåll, särskilt inte till detta priset!

Detta är en resa som kräver viss vandringserfarenhet. Vi vandrar 5 - 7 timmar per dag (ibland på hög höjd) och vissa dagar bär vi all vår packning.

Datum: 12 - 27 april 2018

Pris: 29,950 (se Vandra Meras webbsida för tillgängliga rabatter)

Antal deltagare: max 14

Mer information: Vandra Mera


You Might Also Like:
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Slow Travel Africa
Beach Tour

I'm Katarina, the founder of Slow Travel Africa. My passion is to create holidays that let you explore further, experience more and embrace Africa. Giving back is a natural part of Slow Travel, and my trips ensure that your holiday will benefit the people and places you visit.

 

Read More

 

ABOUT ME
Katarina@slowtravelafrica.com
+27 (0)12 348 3301
+27 (0)76 481 7965
LATEST BLOG POSTS